Un nou accident de trànsit a Castellbell i el Vilar va deixar ahir al matí quatre persones ferides menys greus. Són quatre dels set ocupants que viatjaven en els dos turismes que van col·lidir i van bolcar a la via, fet que va obstaculitzar completament la circulació. L'accident es va produir a la carretera C-58, al quilòmetre 38, en sentit Barcelona. El dia abans, un manresà de 28 anys va morir en un altre accident viari a Castellbell, aquest cop a la C-55.

El xoc d'ahir a la C-58 va obligar a tallar la via en els dos sentits des de 2/4 d'1 del migdia, quan es va produir el sinistre. A la 1 es van aixecar les barreres de la C-16 per descongestionar les retencions que estava provocant el xoc i els vehicles es van desviar cap a l'autopista. La circulació es va normalitzar a les 3 de la tarda.

Arran de l'accident, quatre persones van resultar ferides. Una va ser traslladada a la Mútua de Terrassa, una altra a l'Hospital Taulí de Sabadell amb l'helicòpter del SEM, i les altres dues a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. En els dos vehicles hi anaven també tres persones que van resultar il·leses. El SEM va mobilitzar fins a 5 ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat.

Incident a l'A-2

L'A-2 al seu pas pel Bruc (Anoia) va ser l'escenari ahir al matí d'un accident de trànsit en què es va veure implicat un camió, que va quedar travessat al mig de la carretera. El conductor va resultar il·lès, segons van informar fonts del Servei Català de Trànsit.

El tram coincideix amb el lloc on dissabte al matí es va accidentar un altre camió, que va vessar uns 1.000 litres a la calçada. Això va provocar diverses topades en cadena dels vehicles que circulaven darrere del camió. Davant les dificultats per netejar completament la calçada del gasoil que s'havia vessat, durant la nit de dissabte a diumenge es va reasfaltar el tram afectat, segons Trànsit.

L'accident d'ahir al matí (10.14 h) va provocar llargues retencions al llarg de tota la jornada, que van durar fins passades les 7 de la tarda. Fins llavors només hi va haver obert un carril per cada sentit (Barcelona i Lleida).