Un cotxe i un camió han topat aquest dijous al matí en un accident que s'ha produït a Pinell de Solsonès, a la C-14. Els fets han tingut lloc al quilòmetre 129 d'aquesta via, a 2/4 de 10 del matí, i han deixat dues persones ferides menys greus, segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat.

La topada ha obligat a tallar la via al trànsit. Fins que no s'ha reobert, tocades les 11 del matí, s'ha donat pas alternatiu als vehicles que s'acumulaven en cues de fins a 5 quilòmetres en els dos sentits de la marxa. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, el conductor del camió ha resultat il·lès, mentre que els ocupants del turisme han patit ferides menys greus i han estat traslladats a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Les tasques per retirar el camió accidentat han estat complicades perquè el vehicle transportava matèries perilloses, segons fonts dels Bombers, que han assegurat que no hi havia hagut cap fuita que representés un perill per a les persones o per a l'entorn. Els Bombers haurien pogut transvasar la mercaderia perillosa a un altre camió.

A banda de les quatre dotacions de Bombers que han treballat en l'accident, també s'han desplaçat fins al lloc dels fets dues unitats dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).