Els Mossos han volgut desmentir públicament que s'hagi produït cap intent de segrest a l'exterior de l'escola Ave Maria de Manresa. D'aquesta manera, neguen que una alerta enviada a través de WhatsApp correspongui a fets reals, i demanen als ciutadans que no contribueixin a difondre-la.

El missatge de WhatsApp que circula entre la comunitat educativa del centre explica que, suposadament, dilluns a la tarda, el conductor d'una furgoneta blanca va intentar emportar-se un nen a la sortida de l'escola. Segons la suposada alerta, l'home anava amb la cara tapada amb una bufanda, i es volia endur el nen amb l'excusa d'ensenyar-li uns gossos que tenia a l'interior del vehicle.

Segons els Mossos, el testimoni erroni de la suposada víctima ha contribuït a difondre el relat. Després d'una investigació, el cos policial ha conclòs que no hi va haver cap intent de segrest, i llança un missatge de tranquil·litat.

En els últims dos anys, els Mossos ja han hagut de desmentir quatre suposats intents de segrest més a la sortides de les escoles de Castellbell, Santpedor, el Pont de Vilomara i Navàs. En tots els casos, els presumptes fets són similars.