En la resolució sobre les càrregues de l'1-O a Fonollosa, l'Audiència de Barcelona admet que hi haver un possible abús policial en l'emmanillament d’una persona (per la qual cosa demana imputar tres agents), però, en canvi, defensa l’actuació de la Guàrdia Civil contra els veïns que estaven asseguts davant de l’ajuntament (que era la seu electoral).

Les càrregues de Fonollosa van causar ferides a cinc persones, una d'elles una dona de 70 anys, que va patir una fractura de canell. La resolució de l'Audiència, tal com feia la jutgessa de Manresa, nega que patís la lesió per cap excés policial.

En primer lloc, diu la interlocutòria, «l'acció per aixecar la denunciant de la cadira no va provocar cap lesió». I, en segon lloc, «la fractura del radi es va produir com a conseqüència de la caiguda, sense que les imatges reflecteixin ni que fos llançada al terra de forma intencionada, ni que fos arrossegada, ni que li caigués a sobre cap altra persona». Pel que fa als ferits lleus, l'Audiència tampoc no aprecia cap abús de força per part de la policia.

A més, descarta el delicte d’inviolabilitat domiciliària (ja que, segons argumenta, la Guàrdia Civil tenia l’obligació d’entrar a l’ajuntament) i el delicte de furt, denunciat per una veïna a qui es van endur la tauleta.