Els Mossos d'Esquadra van detenir a Abrera un jove de nacionalitat albanesa, de 24 anys, com a presumpte autor de tres robatoris amb força a interior de domicili als municipis d'Abrera i d'Esparreguera.

Els fets van tenir lloc el dia 1 de novembre a la nit, quan les patrulles van rebre l'avís d'un testimoni que informava que un jove havia accedit a l'interior d'un domicili a Abrera. Immediatament les patrulles de Mossos d'Esquadra i de Policia Local d'Abrera es van adreçar al lloc dels fets i van comprovar que s'havia produït una temptativa de robatori al domicili. Paral·lelament, altres dotacions es van adreçar a l'estació de Ferrocarrils, a prop del domicili.

Minuts més tard, els agents van observar un jove, amb roba fosca i amb restes de fang i vegetació a les sabates i als pantalons, que caminava en direcció a l'estació, però que, en veure els agents, va fer mitja volta i va intentar fugir en direcció contrària. Els agents van aconseguir aturar el jove i el van identificar. Durant l'escorcoll els agents van localitzar, a les butxaques dels pantalons, diverses joies en una bossa de plàstic i 275 euros en efectiu.

En aquell moment, gràcies a la informació proporcionada per la Policia Local d'Esparreguera, les dotacions van tenir coneixement que, minuts abans, s'havien comès dos robatoris amb força a interior de domicili al municipi d'Esparreguera. Els agents van comprovar que diverses de les joies coincidien amb les sostretes dels domicilis.