Un home va resultar amb ferides greus a la cara ahir al matí mentre treballava, a Berga, en una empresa ubicada al camí de Sant Bartomeu, al polígon industrial de la Valldan. Segons fonts els Mossos d'Esquadra, el treballador estava manipulant un bidó que contenia un líquid dissolvent i quan el va obrir, li va explotar i li va provocar greus cremades al rostre. La policia desconeixia ahir què havia provocat l'explosió.

El ferit va ser traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de de Barcelona, segons va confirmar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que va enviar dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat al lloc on havia tingut lloc l'accident, tot i que l'helicòpter finalment no se'l va endur perquè es va haver de desplaçar per un altre accident.

També hi van anar dues dotacions de Bombers, que van rebre l'avís de l'empresa deu minuts abans de les 8 del matí. Els Mossos d'Esquadra, que es van desplaçar a l'empresa on va ternir lloc l'accident, van fer un informe on es detallava què havia passat, tal com fan habitualment en casos d'accidents laborals. Els fets van tenir lloc en un cobert annex de l'empresa Epelsa, dedicada a la fabricació de balances i bàscules. El desplegament dels cossos d'Emergències va provocar expectació ahir al matí al polígon de la Valldan.