Agents dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local van detenir dilluns passat dos homes de 21 i 23 anys, de nacionalitat georgiana i veïns de Santa Coloma de Gramenet, com a presumptes autors d'una temptativa de robatori amb força a Sant Esteve Sesrovires i un robatori consumat el 3 de juliol al mateix municipi.

Ambdós van intentar fugir després de veure's sorpresos forçant la porta d'un domicili pels agents, que hi van acudir després de rebre l'avís d'un testimoni a dos quarts d'onze del matí. Els Mossos van detenir a l'estació de ferrocarrils un dels nois que coincidia amb la descripció facilitada i intentava desfer-se, llençant-los a la paperera, d'un tornavís i una llanterna emprats en la temptativa. Per la seva banda, agents de la policia local van detenir l'altre home a la via pública.

Ja en dependències policials, els investigadors van trobar indicis que relacionaven els detinguts amb un altre robatori amb força en un domicili, a la mateixa població, comès el 3 de juliol d'enguany i també els van imputar aquest fet.

Els arrestats, amb dos antecedents per la mateixa tipologia delictiva, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.