Una veïna de Piera ha mort atropellada aquest divendres a la matinada en un accident múltiple de trànsit a Esparreguera, a l'A-2, segons ha confirmat el Servei Català de Trànsit. La víctima mortal és J.P.D.Ch., de 49 anys. Per causes que encara s'estan investigant, s’han registrat dos accidents consecutius amb diversos turismes implicats al punt quilomètric 582 de l’A-2 en direcció Barcelona.

La víctima, la conductora d'un dels vehicles implicats en les múltiples col·lisions, ha mort atropellada en ser envestida per un altre vehicle mentre estava fora del seu cotxe. El sinistre s'ha produït a les 5.12 h al punt quilomètric 582. L'accident ha causat la mort de la conductora d’un turisme i també hi ha hagut dues persones ferides greus, traslladades a l’hospital de Bellvitge, i una de lleu, traslladada a l’hospital de Martorell.

A causa de l'accident s'han hagut de tallar dos carrils en direcció a Barcelona, fet que ha provocat retencions de fins a 6 quilòmetres. A les 9 del matí s'ha reobert la via al trànsit. La circulació era molt densa en direcció a la capital catalana, ja que durant quatre hores només hi ha hagut un carril obert que no podia absorbir tot el trànsit que circula per aquesta via des de primera hora del matí.

L'accident mortal ha mobilitzat un gran nombre d'efectius dels cossos d'emergències: quatre dotacions de Bombers de la Generalitat, 4 ambulàncies del SEM i 8 operatius dels Mossos d'Esquadra. Amb aquesta víctima, ja són 165 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que portem d'any