Una veïna de Piera va morir ahir a la matinada atropellada en plena autovia A-2. L'accident mortal va tenir lloc al tram d'Esparreguera quan la veïna de Piera, J.P.D.C., va sortir del cotxe per atendre els ocupants d'uns vehicles que havien tingut un accident.

El sinistre va passar a un quart de 6 de la matinada al punt quilomètric 582 i, a part de la víctima mortal, també hi va haver dues persones ferides greus, que van ser traslladades a l'hospital de Bellvitge, i una de lleu, evacuada al de Martorell. La veïna de Piera, de 49 anys, va morir a causa d'una envestida.

Els Mossos d'Esquadra encara estan investigant què va provocar els dos accidents, però tot apunta que n'hi va haver un i que seguidament un conductor que no va veure els cotxes sinistrats en va provocar un altre, el més greu i que va causar la mort de la veïna de Piera.

Fonts coneixedores de la investigació afirmen que la conductora, a l'hora de sortir del seu vehicle, el va senyalitzar correctament i que portava posada l'armilla reflectora.

A causa de l'accident, es van haver de tallar dos carrils en direcció a Barcelona, fet que va provocar importants retencions de fins a sis quilòmetres. A les 9 del matí, els Mossos d'Esquadra van reobrir l'autovia al trànsit. La circulació era molt densa en direcció a la capital catalana, ja que durant quatre hores només hi ha haver un carril obert que no podia absorbir el gran volum de trànsit que circulava per aquesta carretera des de primera hora del matí.

L'accident mortal va mobilitzar un gran nombre d'efectius dels cossos d'emergències: quatre dotacions de Bombers de la Generalitat, quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques i vuit operatius dels Mossos d'Esquadra.

La veïna de Piera que va morir ahir al matí en l'accident d'Espar-reguera és la víctima mortal 165 de la xarxa viària interurbana de Catalunya d'aquest d'any. Un altre accident mortal ahir a la tarda a Sant Adrià del Besòs va elevar la xifra a 166.

J.P.D.C. anava cap a la feina quan va tenir l'accident mortal. Segons ha pogut saber aquest diari, la dona vivia al barri de Sant Jordi, una zona molt propera al nucli urbà pròpiament dit de Piera, que és un municipi anoienc amb una gran quantitat d'urbanitzacions.