La carretera C-55 al seu pas per les comarques del Bages i el Baix Llobregat Nord va tornar a ser l'escenari, ahir, d'un dia complicat a causa de tres accidents de trànsit, a Sant Mateu de Bages, Olesa de Montserrat i a Castellbell i el Vilar, a prop del lloc on dijous es va accidentar un camió.

El sinistre d'ahir al matí a Castellbell va tenir lloc al quilòmetre 15,9 en sentit Barcelona. Un turisme va sortir de la carretera i el conductor va resultar ferit lleu, segons fonts dels Bombers.

Mitja hora abans, a les 6.55 h, i també a la C-55, hi va haver una topada entre dos vehicles a Sant Mateu de Bages, al quilòmetre 49 en direcció a Cardona. Tres ocupants dels vehicles van resultar il·leses.

Per altra banda, ahir a les 6 de la tarda, el Servei Català de Trànsit (SCT) informava d'un nou accident a la C-55, al tram d'Olesa. Com a conseqüència de l'accident, Trànsit va tallar un dels carrils, que va reobrir una hora més tard. Al vespre, però, hi havia retencions a l'enllaç de la C-55 amb l'A-2, a Abrera.