Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge la nit la conductora que va resultar ferida lleu en accidentar-se amb una furgoneta a la carretera BV-1212, a Castellbell i el Vilar. Segons ha divulgat el cos policial, la dona acabava de robar el vehicle, anava beguda i no tenia carnet. Es tracta d'un veïna de Sant Celoni (Vallès Oriental) de 38 anys d'edat.

Els fets, segons ha precisat aquest dimarts el cos policial, van tenir lloc diumenge a les 11 de la nit, al punt quilomètric 7, dins del terme municipal de Castellbell i el Vilar. En arribar al lloc, els Mossos van trobar un vehicle fora de la calçada, bolcat i sense conductor. Davant la situació, els agents, juntament amb la resta de serveis d'emergències, van iniciar una recerca per localitzar possibles víctimes.

Al cap de pocs minuts, van localitzar una dona amagada darrere d'uns matolls amb símptomes evidents d'anar sota la influència de begudes alcohòliques. Seguidament, un home es va presentar al lloc per avisar que la furgoneta accidentada era seva i que la dona implicada li acabava de robar, quan la tenia estacionada davant de l'establiment alimentari on treballa, a Castellbell i el Vilar.

La conductora, que va resultar ferida lleu, va quedar detinguda en negar-se a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia, conduir sota els efectes de de l'alcohol, fer-ho amb el permís suspès judicialment i per sostreure la furgoneta. La detinguda, que té antecedents, va passar aquest dilluns a disposició judicial davant del jutge d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.