Un camió ha perdut la càrrega aquest dimecres al matí al polígon industrial de Santa Maria d'Artés i ha obligat a tallar la via al trànsit durant més de dues hores, segons han confirmat fonts de la Policia Local d'Artés. La càrrega, un mecanisme d'acer de grans dimensions i de dues tones de pes, ha caigut al voral de la via per un lateral del camió i n'ha malmès l'asfalt.

Agents de la Policia Local han explicat que l'incident ha provocat un forat d'uns 3 metres de llargada i 30 centímetres de fondària a la calçada. És per això que s'ha hagut de tallar la via al trànsit i desviar la circulació de vehicles per l'interior del polígon. La carretera afectada és la BV-4512, al punt quilomètric 1,5 en direcció a Sant Fruitós de Bages.

El conductor del camió ha resultat il·lès, segons han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra, que han enviat una patrulla al lloc dels fets. Malgrat tot, els agents que s'han fet càrrec de la incidència han estat els de la Policia Local d'Artés, que han regulat el trànsit mentre una grua de gran tonatge retirava el camió accidentat. Els treballs han durat unes dues hores, temps en què la via ha estat tallada en els dos sentits.

L'accident s'ha produït a les 11 del matí i no s'ha pogut normalitzar la circulació fins a la 1 del migdia. Segons fonts policials, el desperfecte ocasionat per la pèrdua de la càrrega del camió només afecta el voral de la carretera, o sigui que ara ja s'hi pot circular amb normalitat. Mentre durin les obres per asfaltar de nou el tram malmès s'haurà de tornar a tallar la via al trànsit.