Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre veïns de Santa Coloma de Gramenet, d'entre 36 i 41 anys, de nacionalitat xinesa, que van ser interceptats al Bages portant vint quilos de marihuana al seu vehicle.

Els fets, segons ha informat el cos policial, van tenir lloc aquest dimecres, cap a les 2 del migdia, durant un control de pas que els agents de l'Àrea de Recursos Operatius havien muntat a l'autopista C-16 a Castellbell i el Vilar.

Durant el control, van aturar una furgoneta. De l'interior, en sortia una forta olor de marihuana. Davant d'això, van identificar als tres ocupants i van escorcollar el vehicle. Mentre feien gestions amb el vehicle aturat una altra furgoneta es va aproximar al control. Quan la van aturar el conductor es va posar molt nerviós, motiu pel qual els agents també el van identificar i escorcollar.

En l'escorcoll d'un dels vehicles, els Mossos van localitzar dues maletes de viatge amb vint quilos de marihuana a l'interior. A més, a un dels ocupants se li van trobar 1.165 euros distribuïts en diversos bitllets. D'altra banda, durant l'escorcoll, els agents van observar que les persones de les dues furgonetes intercanviaven paraules entre elles com si es coneguessin.

Després de diverses gestions, els mossos van poder relacionar els ocupants entre ells, així com la seva implicació en els fets. Davant d'això, es va detenir a les quatre persones per un delicte contra la salut pública.