El Servei Català de Trànsit ha reobert aquest divendres a 2/4 de 10 del vespre la carretera C-58, que des d'aquest dijous estava tallada entre Terrassa i Castellbell i el Vilar com a conseqüència de les esllavissades causades per la pluja de dijous. Amb l'obertura de la C-58, Trànsit ha donat per finalitzat el desviament del trànsit a l'autopista Manresa-Terrassa (C-16), de manera que el peatge de Sant Vicenç ha tornat a abaixar les barreres. El peatge estava obert des de feia més de 24 hores.

Durant tot el dia d'avui, operaris de Carreteres han estat treballant en un talús de la C-58 on es va produir una important esllavissada de terres sobre l'asfalt, a Vacarisses. Els treballs s'han allargat fins aquest vespre, quan s'ha pogut reobrir la via.

Durant la tarda, l'autopista C-16, l'única via possible per circular de Terrassa a Manresa, ha patit importants retencions de cotxes, com a conseqüència de l'operació sortida i, sobretot, per diferents controls policials al peatge de Sant Vicenç: primer, un de rutinari de la Guàrdia Civil i, després, un altre dels Mossos, a la recerca d'un presumpte lladre fugitiu de Pineda de Bages.