Els aiguats de dijous van deixar fins a 120 litres per metre quadrat a poblacions com Olesa de Montserrat, un dels municipis que va resultar més afectats pel temporal. La pluja també va deixar 93,8 litres a Vacarisses, 77 a Montserrat, 71 a Castellbell i el Vilar, i 59 a Sant Salvador de Guardiola.

Són els registres més importants recollits al Bages sud i al Baix Llobregat Nord, unes zones, però, que ja acumulen importants volums de precipitació aquesta tardor, i que expliquen la inestabilitat del terreny i de molts talussos.

En concret, en aquest novembre, a Castellbell i el Vilar ja s'han acumulat 115 litres per metre quadrat, 113 a Montserrat, 110 a Collbató, 107 a Marganell i 82 a Manresa. Només l'última setmana, llocs com Montserrat ja han recollit 98 litres.

L'episodi de pluja de dijous es va concentrar sobretot al litoral i al prelitoral, amb puntes màximes de més de 150 litres per metre quadrat entre el Vallès Occidental i el Baix Llobregat. L'Observatori Fabra de Barcelona va recollir 141 litres per metre quadrat. Destaca també l'estació de la Bisbal d'Empordà, a la comarca del Baix Empordà, on van caure 137 litres per metre quadrat.