Prop de 30 licors i torrons, entre altres productes alimentaris. És el que es va endur un jove que va robar en diferents àrees comercials de Manresa. Els Mossos de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) el van detenir el dia 15 de novembre. L’arrestat, de 26 anys, té la nacionalitat romanesa, és veí d’Hospitalet de Llobregat i va ser detingut per un delicte de furt.

Els fets van passar el mateix dia cap a les set de la tarda, durant un control de pas per la prevenció de robatoris amb força a la carretera C-16 a Castellbell i el Vilar. Durant el control van aturar un vehicle que portava ampolles de licor i altres productes repartits pel terra del turisme i en els seients posteriors. En l’escorcoll es van localitzar un total de 28 licors, 28 tauletes de torró, 4 ampolles d’oli de motor, 3 paquets de bombons i 2 gels.

El conductor no va aclarir, ni justificar amb cap tiquet de compra la procedència dels productes. A més, diverses ampolles tenien el codi d’alarmes inutilitzat. Després de diverses comprovacions amb establiments comercials, els Mossos van confirmar que tots els productes havien estat sostrets a supermercats de Manresa. Per aquest motiu, el conductor va quedar detingut per la seva presumpta relació amb els furts. El dia 16 de novembre va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.