Onze persones van resultar ferides lleus el 16 de març del 2011 al vespre per la sortida de via d'un tren de Rodalies de Renfe de la línia de Manresa, al terme municipal de Vacarisses, en el mateix tram on aquest dimarts un accident ha provocat la mort d'una persona i n'ha ferit 44.

Concretament, l'accident del 2011 va tenir lloc als volts de 2/4 de 9 de la nit entre els baixadors de Vacarisses-Torreblanca i Viladecavalls. Segons van explicar els Bombers, el comboi transportava 42 passatgers. Els ferits, entre els quals es trobava el conductor, van ser evacuats a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa i a la Mútua de Terrassa.

Pel que fa a l'incident i segons va precisar Renfe, el tren va sortir de la via com a conseqüència d'un despreniment de terra quan estava a l'altura de Vacarisses-Torreblanca. Un total de 17 dotacions dels Bombers es van desplaçar fins al lloc dels fets i van inspeccionar tots els vagons.

Dos anys abans, al març del 2009 un altre tren va sortir-se de la via per una esllavissada, en aquella ocasió sense causar ferits.