Diverses entitats independentistes de Manresa han denunciat a través de les xarxes socials diverses pintades que han aparegut aquest dimecres a les seves seus. Així, en un comunicat conjunt, han ensenyat les pintades produïdes a l'Ateneu Popular La Sèquia i les seus d'Òmnium Cultural i l'Esquerra Independentista i Festa Major Alternativa.

Des d'aquestes entitats assenyalen que es tracta d'un «atac feixista dels denominats Grupos de Resistencia a la República Catalana», i lamenten que els últims anys «els atacs feixistes estan augmentant arreu del país, i particularment al Bages». A més, critiquen que «el feixisme, emparat per l'Estat», se sent «cada vegada més fort per actuar amb total impunitat».

En el comunicat, signat per Òmnium, la CUP, Arran, SEPC, FMA, Endavant i l'Ateneu Popular La Sèguia, asseguren que no els «intimida» sinó que els «reafirma en els nostres objectius», que són «seguir combatent el feixisme amb més força que mai», i fan una crida a «una resposta conjunta com a societat per acabar d'una vegada per totes amb aquesta xacra».