Quatre persones han resultat ferides aquest divendres a la tarda, dues de les quals de caràcter greu, en un accident entre un cotxe i una furgoneta a la C-55, a Monistrol de Montserrat, segons han informat el Servei Català de Trànsit i els Bombers de la Generalitat.

L'accident ha tingut lloc poc després de 3/4 de 5 de la tarda al punt quilomètric 12 de la C-55, en el carril en sentit Manresa. Els dos ferits greus han estat rescatats de l'interior dels vehicles pels Bombers, que s'hi han desplaçat amb tres dotacions. Posteriorment, han estat traslladats pel SEM a l'hospital de Bellvitge. Els altres dos afectats han estat considerats de caràcter menys greu, i han estat evacuats a l'hospital de Martorell, segons les mateixes fonts. En total, el SEM hi ha treballat amb cinc unitats.

Com a conseqüència de l'accident, els Mossos, que s'hi han desplaçat amb tres patrulles, han hagut de donar pas alternatiu a la circulació, la qual cosa ha provocat retencions de tres quilòmetres en sentit Manresa, i de dos quilòmetres en sentit Barcelona. A 2/4 de 7 de la tarda, segons el Servei Català de Trànsit, s'ha pogut reobrir completament la via.