Quatre persones van resultar ferides ahir a la tarda, dues de les quals de caràcter greu, en un accident entre un cotxe i una furgoneta a la C-55, a Monistrol de Montserrat, segons van informar el Servei Català de Trànsit i els Bombers de la Generalitat.

L'accident va tenir lloc poc després de 3/4 de 5 de la tarda al punt quilomètric 12 de la C-55, al carril en sentit Manresa. Els dos ferits greus van ser rescatats de l'interior dels vehicles pels Bombers, que s'hi van desplaçar amb tres dotacions. Posteriorment, van ser traslladats pel SEM a l'hospital de Bellvitge. Els altres dos afectats van ser considerats de caràcter menys greu, i van ser evacuats a l'hospital de Martorell, segons les mateixes fonts. En total, el SEM hi va treballar amb cinc unitats.

Com a conseqüència de l'accident, els Mossos van haver de donar pas alternatiu a la circulació, la qual cosa va provocar retencions de tres quilòmetres en sentit Manresa, i de dos quilòmetres en sentit Barcelona. A 2/4 de 7 de la tarda, segons el Servei Català de Trànsit, es va poder reobrir completament la calçada.