Un home es va entregar aquest diumenge al vespre a la presó de Lledoners de Sant Joan de Vilatorrada per confessar l'autoria d'una agressió a Cardedeu (Vallès Oriental). La víctima va acabar morint l'endemà a l'hospital.

El presumpta homicida, veí de Cardedeu, no és cap intern de Lledoners. Però es va presentar al centre penitenciari bagenc amb la intenció d'ingressar-hi en el mateix moment, sense haver passat abans ni per cap comissaria ni per cap jutjat.

L'agressió, segons han explicat els Mossos d'Esquadra, es va produir diumenge a la tarda en una casa abandonada de Cardedeu. Cap a les 15.45 hores, es va produir un incendi a l'habitatge. Diverses dotacions d'emergències es van desplaçar al lloc, on van localitzar un home estès a terra i ferit de gravetat amb signes de violència. El SEM el va traslladar a un centre hospitalari, on va morir dilluns a la tarda.

El mateix diumenge a la nit, el presumpta homicida es va presentar a l'entrada de la presó de Lledoners de Sant Joan de Vilatorrada, per confessar l'autoria de l'agressió. Els mossos que hi ha a l'entrada de Lledoners el van detenir. L'home roman a l'espera de passar a disposició judicial. La investigació va a càrrec de la Regió Policial Metropolitana Nord.