Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns a la matinada tres joves acusats d'haver agredit greument dues persones durant una discussió a Puigcerdà, mitjançant arma blanca. Dos dels detinguts són menors d'edat, mentre que el tercer té 20 anys, és de nacionalitat portuguesa i viu a la capital de la Cerdanya.

Els fets, segons fonts policials, van tenir lloc a 2/4 de 3 de la matinada a l'Avinguda de Catalunya. Els acusats van apunyalar presumptament dos homes durant una baralla. Un d'ells va resultar ferit greu i va haver de ser evacuat a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. L'altre ferit va ser traslladat a l'hospital de Puigcerdà.

La mateixa nit, els Mossos van localitzar els tres presumptes agressors en un domicili del carrer Baixada de Cal Puigbó, on van ser detinguts. Un dels menors va quedar en llibertat aquest dilluns després de declarar a comissaria, mentre que l'altre va ser posat a disposició de la fiscalia. El jove major d'edat queda a disposició del jutjat de guàrdia de Puigcerdà.