Quatre germans menors d'edat (una noia de 15 anys, un nen de 6 anys i dos nens de 3 anys) van resultar il·lesos ahir al vespre en un petit incendi a la cuina de casa seva, a Manresa, quan es trobaven sols a l'habitatge, segons van informar fonts de la Policia Local i dels Bombers de la Generalitat. Tots quatre van ser atesos de forma preventiva pel SEM, que va descartar que haguessin resultat intoxicats pel fum i els va donar d'alta allà mateix.

Els fets van tenir lloc cap a 3/4 de 7 de la tarda en un habitatge del carrer Sant Blai. Els veïns van alertar que sortia molt fum de l'habitatge. Un cop hi van arribat els serveis d'emergències, van comprovar que la fumera provenia de la cuina, d'una olla que hi havia al foc, sense que hagués derivat en cap flama.

Els Bombers, que s'hi van desplaçar amb tres dotacions, van extingir l'incendi i van ventilar l'habitatge. Els quatre menors van resultar il·lesos. Segons fonts policials, la menor de 15 anys va donar el número de telèfon de la seva mare, que es va presentar al cap de poc a l'habitatge.