Un accident en cadena entre tres vehicles va provocar ahir dos ferits lleus a la C-55, a Sant Vicenç de Castellet. Els fets van obligar a tallar completament la calçada durant un quart d'hora, cosa que va provocar retencions.

El sinistre, segons van informar fonts dels Bombers de la Generalitat i del SEM, va tenir lloc poc abans de les 6 de la tarda al punt quilomètric 21 de la C-55, a l'altura de l'accés de Sant Vicenç. Tres vehicles que circulaven en sentit Manresa van col·lidir en cadena.

Com a conseqüència, dues persones van resultar ferides de caràcter menys greu. Després de ser ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) al lloc dels fets, van ser traslladades en ambulància a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

L'accident, segons el Servei Català de Trànsit, va obligar a tallar durant quinze minuts la calçada, la qual cosa va provocar retencions quilomètriques.

La carretera, segons les mateixes fonts, es va reobrir poc abans de 2/4 de 7. La circulació, però, va tardar més d'una hora a normalitzar-se.