Un veí de Sant Salvador de Guardiola de 74 anys, José N. S., ha mort aquest dilluns al matí en un accident de trànsit entre dos cotxes a la carretera C-37z, entre la població guardiolenca i Salelles. La conductora de l'altre vehicle, una noia de 20 anys veïna del mateix municipi, ha resultat ferida greu i ha estat evacuada pel SEM a l'hospital Parc Taulí de Sabadell.

L'accident ha tingut lloc poc abans de 3/4 d'11 del matí a la carretera vella d'Igualada (la C-37z), entre Salelles i Sant Salvador de Guardiola, molt a prop de la rotonda de Salelles. Per causes que s'estan investigant, dos cotxes han col·lidit frontalment després que un d'ells envaís la calçada contrària.

La víctima mortal conduïa un Nissan Cascai que circulava en sentit Sant Salvador, mentre que la noia ferida anava en sentit Manresa, conduïnt un Renault Scenic.

Un mort i un ferit en un xoc frontal a Sant Salvador de Guardiola

Un mort i un ferit en un xoc frontal a Sant Salvador de Guardiola

Com a conseqüència de la topada, que ha estat molt violenta, el conductor del Cascai ha resultat mort. El cadàver, després de ser extret de l'interior del vehicle, ha estat evacuat pel vehicle funerari fins als dipòsits judicials de la Ciutat de la Justícia.

Per la seva banda, la noia que conduïa l'altre cotxe ha resultat ferida greu i, després de ser rescatada de l'interior del vehicle, ha estat evacuada en helicòpter a l'hospital Parc Taulí de Sabadell.

Els Mossos d'Esquadra han investigat aquest mateix mati al lloc de l'accident les causes de l'accident, en el qual només hi havia rastres de frenada d'un dels vehicles.

Amb aquesta víctima, ja són 181 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que portem d'any.