La Policia Local de Manresa va perseguir i detenir aquesta nit passada un jove de 18 anys que va ser enxampat mentre intentava robar dins d'un vehicle estacionat a la cruïlla del carrer Gaudí amb el carrer Sant Joan d'en Coll.

Cap a 3/4 de 5 de la matinada, un veí va trucar a la Policia Local alertant que un home estava manipulant les portes dels vehicles estacionats. En arribar a l'esmentada cruïlla, els agents van observar l'individu ocupant el seient del conductor d'un turisme Seat Ibiza, però es va fer escàpol corrent en direcció la carretera del Pont de Vilomara.

Aleshores va començar una persecució a peu i en vehicle, fins que els policies van poder interceptar el noi uns minuts després a l'avinguda de Bertran i Serra. Se l'acusa d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'un vehicle.

Els agents van poder verificar que el cotxe en qüestió es trobava amb les portes obertes, amb el pany de la porta del conductor manipulat i amb desperfectes, l'interior regirat, i el radiocasset extret i desmuntat. Localitzada la propietària, va comunicar als agents que havia deixat el vehicle ben estacionat, tancat i sense cap desperfecte, per la qual cosa va ser informada de la possibilitat de presentar denúncia.