Tres vehicles s'han accidentat aquest dijous al matí a la carretera de Castellnou de Bages, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'accident s'ha produït a 1/4 de 9 i ha provocat dos ferits lleus, que han estat traslladats a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

La topada, que ha tingut lloc abans d'arribar a la urbanització El Serrat (venint des de Santpedor), ha obligat a tallar la via al trànsit durant prop de dues hores. Alguns dels vehicles que circulaven en direcció a Santpedor han estat desviats per una pista forestal cap a Callús. Segons fonts de la Policia Local de Santpedor, però, només s'han deixat passar els vehicles tot terreny i els més alts.

La resta han quedat aturats a la carretera mentre han durat els treballs per retirar els vehicles accidentats. També els cotxes que circulaven en sentit nord, cap a Castellnou, han quedat aturats a la via fins a 3/4 de 10, que ha estat quan s'ha pogut reobrir la carretera i s'ha normalitzat la circulació.

Segons han explicat fonts policials a aquest diari, l'accident s'ha produït a les 8.12 h. El conductor d'un cotxe que circulava cap a Santpedor ha resultat enlluernat pels llums d'un vehicle que pujava i ha envaït parcialment el carril de pujada, topant lleugerament amb un tercer vehicle. A resultes de la rascada, el conductor ha perdut el control del vehicle i ha xocat frontalment amb una furgoneta que circulava en sentit contrari, cap a Castellnou.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat una dotació dels Bombers i diversos efectius de la Policia Local de Santpedor.