Els Mossos d'Esquadra han multat aquest divendres tres conductors per participar en marxes lentes al Bages, dos d'ells a la C-16 i un altre a la C-55.

A Sallent, la policia catalana han aturat un grup de 15 persones que protagonitzaven una marxa per l'eix del Llobregat. Segons han explicat ells mateixos, circulaven a 30 quilometres per hora des de Gironella, al Berguedà, en direcció Barcelona, i ja al Bages, en arribar a l'altura de Sallent, la policia els ha aturat i ha multat dos conductors amb 200 euros.

Els Mossos han confirmat a aquest diari les dues denúncies i han afegit que han aixecat acta administrativa del cas. "Ens han fet fotos a tots els vehicles", ha explicat un dels afectats, Manel Escobet. Malgrat això, el grup ha decidit continuar cap a Barcelona "ben a poc a poc", on tenen la intenció de participar en els actes de protesta que s'estan fent pel consell de ministres.

Paral·lelament, els Mossos també han multat un conductor que participava en una marxa lenta a la C-55, a Sant Vicenç de Castellet. Segueix el 21D, en directe.