Un veí de Navàs de 73 anys d'edat, Josep Baraldés Freixa, va morir aquest dilluns a la tarda en caure a terra després de ser colpejat accidentalment per un cotxe que sortia d'un garatge. L'home, que era usuari de la residència d'avis de la població, serà acomiadat aquest dijous, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial.

Els fets, segons han informat a Regió7 fonts de l'Ajuntament i del SEM, van tenir lloc dilluns, 24 de desembre, poc abans de les 5 de la tarda, al carrer de Castelladral. La víctima havia sortit de la residència a passejar pel poble, tal com feia cada tarda.

Segons les mateixes fonts, el vianant va rebre el cop d'un cotxe que acabava de sortir del garatge d'una casa unifamiliar. El vehicle havia sortit lentament del garatge, fent marxa enrere. L'home es va desestabilitzar, va caure a terra i, segons les mateixes fonts, es va donar un cop al cap contra la vorera, que és el que li va provocar la mort.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar la Policia Local i tres ambulàncies del SEM, dues de les quals medicalitzades. El personal mèdic va fer maniobres de reanimació a la víctima, sense èxit, fins que van acabar confirmant la seva mort.

El funeral se celebrarà aquest dijous, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de la Sagrada Família de Navàs.