Tres motoristes han resultat ferits aquest dimecres al matí, dia de Sant Esteve, en tres accidents de trànsit diferents a Gaià, a Montserrat i a Berga, segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat, que han intervingut en els incidents juntament amb els Mossos d'Esquadra i el SEM.

El primer cas ha tingut lloc a les 10 del mati, a la carretera BV-4402, a prop de Navàs, al terme municipal de Gaià. Per causes que es desconeixen, un jove motorista ha caigut i ha resultat ferit. Després de ser rescatat pels Bombers, ha estat estat evacuat pel SEM a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Poc després, a 3/4 d'11 del matí, s'ha produït el segon accident d'una moto, en aquest cas a la carretera entre Monistrol i Montserrat (BP-1121). Un dels dos ocupants de la motocicleta ha resultat ferit i ha estat evacuat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

L'accident més aparatós ha estat el de Berga, que s'ha produït a 2/4 de 2 del migdia, al punt quilomètric 3 de la carretera dels Rasos de Peguera (BV-4243). Els fets, segons els Bombers, han tingut lloc a prop del mirador de la Figuerassa, quan un motorista ha caigut per un desnivell d'uns cinc metres. L'afectat, un noi de 18 anys, ha estat rescatat per dues dotacions dels Bombers i ha estat traslladat amb diverses contusions fins a l'hospital de Berga.