Quatre persones van resultar ferides lleus ahir en dos accidents de trànsit en dues de les carreteres amb més sinistralitat de les comarques centrals, l'eix del Cardener (C-55) i la carretera Martorell-Capellades (B-224).

El primer sinistre va tenir lloc a les 12 del migdia. Dues persones van resultar ferides lleus en un xoc entre quatre vehicles a la C-55, a Cardona, segons van informar fonts del Servei Català de Trànsit i dels Bombers de la Generalitat. Els fets van tenir lloc al punt quilomètric 58 de la C-55, en el carril en sentit Manresa. Els dos ferits, un home de 56 anys i una dona de 44 anys, van ser evacuats pel SEM a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Tots dos havien quedat atrapats a l'interior d'un vehicle, motiu pel qual van haver de ser alliberats pels Bombers.

D'altra banda, un home de 84 anys i un altre de 49 anys van resultar ferits lleus a la tarda en un accident de trànsit a la B-224 a l'altura de Sant Esteve Sesrovires, segons van informar fonts dels Bombers. L'accident va tenir lloc cap a 3/4 de 5 de la tarda al punt quilomètric 19,5, on van xocar dos cotxes. Els dos conductors van resultar ferits lleus i un d'ells va haver de ser rescatat pels Bombers de l'interior del vehicle. Posteriorment, tots dos van ser traslladats pel SEM a l'hospital de Martorell.