La Policia Local de Manresa va detenir dissabte a la matinada un veí de la ciutat de 35 anys acusat d'haver agredit un cambrer, ja que li va trencar una copa al cap.

Els fets, segons va informar ahir el cos policial, van tenir lloc al bar El Mesón del carrer Vilanova. Cap a 1/4 de 2 de la matinada, els agents van rebre una trucada que informava d'una possible baralla a dins de l'establiment. En arribar les patrulles, els agents van localitzar un grup de persones a l'exterior del bar, entre les quals hi havia el presumpte agressor, que no portava samarreta i que tenia les mans tacades de sang.

Entrevistats amb el personal del local i amb altres testimonis, els agents van ser informats que l'home sense samarreta s'havia barallat amb un cambrer i li havia trencat una copa al cap.

El cambrer, una cop assistit pel SEM, va corroborar els fets i va expressar el seu desig de presentar denúncia. Per aquest motiu, la patrulla, un cop identificat i escorcollat, va detenir el presumpte autor, per un delicte de lesions.

No va ser l'única detenció a Manresa d'aquella nit. Cap a 2/4 de 4 de la matinada, la Policia Local va detenir al carrer de Sant Josep un veí de Sant Fruitós, de 31 anys, per un delicte d'atemptat als agents a l'autoritat.

Segons les mateixes fonts, els agents van rebre una trucada que informava que un individu estava perseguint un grup de joves, al mateix temps que els increpava, insultava i amenaçava, i que es trobaven a la cruïlla dels carrers Súria i Sant Josep. En arribar les patrulles, van parlar amb totes dues parts per intentar calmar els ànims. En no voler presentar cap denúncia, una cop identificats, van convidar-los a deixar el lloc.

L'acusat, però, segons les mateixes fonts, en lloc de marxar i rebaixar la tensió, va insultar els agents i es va començar a posar al mig de la calçada, tot aturant els vehicles que circulaven; per la qual cosa va ser informat que seria denunciat per la llei de seguretat ciutadana, per manca de respecte als agents de la l'autoritat. Quan els agents es disposaven a marxar i ja es trobaven dins del vehicle patrulla, l'individu va obrir sobtadament la porta del conductor, i va causar una luxació a la mà a l'agent, raó per la qual va ser immediatament reduït i detingut.