Els Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria del Bages van detenir el passat divendres, 4 de gener, un home de 28 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d'un robatori amb força a interior de domicili.

Els fets van ocórrer cap a la una de la matinada del mateix divendres quan una patrulla, que realitzava un patrullatge preventiu de robatoris amb força a l'interior de domicilis, va observar dos homes, que es tapaven amb caputxes, caminant pel carrer Sant Andreu de Manresa.

Els agents van comprovar que un d'ells duia, a l'interior d'una motxilla, dos ordinadors portàtils. Els mossos, davant els dubtes que generava la procedència dels ordinadors i la poca col·laboració dels dos homes, van iniciar un seguit de comprovacions per esbrinar la seva titularitat.

Finalment, van aconseguir esbrinar que els objectes provenien d'un domicili de Manresa on acabaven d'entrar a robar aquella mateixa nit. Els propietaris, que es trobaven a l'estranger de viatge, encara no en tenien coneixement.

Davant les evidències, els agents van detenir l'home que duia els ordinadors com a presumpte autor d'un robatori amb força, després de descartar la participació del segon identificat.

El detingut va passar el dia 5 de gener a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Manresa i en va decretar ingrés a presó.