Les càmeres lectores de matrícules instal·lades per l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages estan assolint l'objectiu previst i el nombre de robatiris al municipi ha disminuït. El darrer robatori consumat es va produir a les Brucardes el passat 21 d'octubre.

Després dels robatoris que havia patit el municipi durant els mesos d'estiu i inicia de la tardor, el nombre s'ha vist reduït fins a no registrar-ne cap des de finals d'octubre.

En total ja fa vuitanta dies que no es registra cap robatori i cinquanta-tres des de l'últim intent, que es va produir el 16 de novembre a Pineda de Bages, i que els Mossos d'Esquadra van poder evitar.

Justament, es dona el cas que el nombre de robatoris s'ha reduït dràsticament des de que es troben en funcionament les primeres càmeres lectores de matrícula i que van entrar en funcionament a finals d'octubre.

Més enllà de la davallada en els intents de robatoris, vista la onada general de robatoris que s'està vivint a Catalunya, des de l'Ajuntament es vol recordar que cal mantenir la col·laboració per part dels ciutadans i ciutadanes, per tal de prevenir possibles intents de robatori.