La Policia Local de Manresa va detenir dimecres a la nit un home acusat d'haver agredit la compa-nya sentimental durant una baralla entre tots dos al seu domicili, segons va informar el cos policial. La noia va ser localitzada per la policia a fora de l'habitatge, amagada darrere d'una caseta, descalça, sense roba d'abric, i amb lesions.

Els fets, segons les mateixes fonts, van tenir lloc a 3/4 d'11 de la nit. L'acusat va trucar a la Policia Local explicant que ell i la seva parella havien tingut una forta discussió i que, posteriorment, la noia havia marxat del pis sense roba d'abric ni sabates.

Dues patrulles es van desplaçar a l'habitatge i van constatar que l'home tenia lesions mínimes. Seguidament, els agents van fer una recerca a l'exterior, per la zona de l'avinguda Universitària, i van trobar la noia amagada darrere una caseta. Estava alterada i tenia forts cops a la cara. L'afectada va reconèixer als agents haver tingut una discussió, en la qual tots dos s'haurien intercanviat cops. Els agents van detenir l'home per un delicte de violència física/psíquica a l'àmbit de la llar i van acompanyar la noia a un centre mèdic.