El Jutjat de Violència sobre la Dona de Manresa va deixar ahir en llibertat sense càrrecs el manresà que va ser detingut dimecres a la nit per la Policia Local per un delicte de violència a la llar, arran d'una baralla amb la seva parella. La magistrada, a més a més, va decretar l'arxivament del cas.

Els agents locals havien trobat la noia a fora de casa, amb lesions a la cara, sense sabates i sense roba d'abric, a la zona de l'avinguda Universitària, tal com va informar el cos policial en un comunicat. La patrulla havia acudit a la zona alertada pel suposat agressor, el qual va explicar que, després d'una baralla, la noia havia marxat del domicili.

El detingut, que no tenia antecedents, va estar dues nits a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Finalment, ahir va passar a disposició de la jutgessa, davant la qual es va acollir al dret a no declarar. La noia, que no havia presentat denúncia, tampoc no ha declarat. El fiscal, després de llegir l'atestat dels Mossos (que recollia les manifestacions de la Policia Local), tampoc no va presentar acusació.