Un veí de Vilanova del Camí, Raúl Jover Egea, de 40 anys d'edat, va morir dimarts a la nit en un xoc frontal entre dos cotxes, a la carretera B-221 a Talavera (Segarra). El funeral per l'anoienc se celebrarà avui, dijous, a 2/4 d'1 del migdia, al tanatori de Funerària Anoia.

Segons va informar ahir el Servei Català de Trànsit, l'accident va tenir lloc dimarts cap a 2/4 de 10 de la nit. L'anoienc era el conductor i únic ocupant d'un dels dos turismes, i, segons va informar Trànsit, duia cordat correctament el cinturó. El conductor de l'altre turisme va resultar ferit de caràcter menys greu i, després de ser atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) al lloc dels fets, va ser traslladat en ambulància a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM. Segons va informar Trànsit, amb aquesta víctima, són cinc les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya els primers quinze dies de l'any.