Un incendi ha destruït totalment aquest divendres un xalet de fusta a Castellnou de Bages, a la urbanització de la Figuerola, segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat i de l'Ajuntament. Cap persona no ha resultat ferida. El matrimoni i els dos fills que vivien a l'habitatge, però, han perdut la casa i totes les pertinences que hi tenien. El foc, a més, ha calcinat un cotxe i una caravana que hi havia al garatge.

El foc s'ha declarat poc abans de 3/4 de 6 a la tarda en un xalet de fusta situat al carrer de la Torre, en un moment en què els seus habitants no es trobaven a l'interior. Han estat dos veïns que passejaven per la zona els qui han advertit la presència de fum i han avisat els Bombers.

El foc, segons les primeres investigacions, hauria començat a la xemeneia de la llar de foc i s'ha propagat per la teulada, que ha acabat cedint. Posteriorment, les flamès s'han estès per tota la casa, que ha cremat totalment.

Al lloc de l'incendi s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers, que, en arribar-hi, han comprovat que el foc ja estava molt desenvolupat. Després d'apagar les flames, han continuat remullant les restes de la casa, tasca que s'espera que continuïn durant una bona part de la nit.

L'Ajuntament ha ofert allotjament a la família que residia a l'habitatge, que, de moment, ha optat per passar aquesta nit a casa de familiars.