Un transportista de 39 anys, veí de les Franqueses del Vallès, va resultar ferit lleu ahir al matí a Manresa quan el seu camió es va desfrenar i va xocar contra una façana. L'home es va contusionar el genoll quan va intentar entrar al vehicle per aturar-lo.

Els fets, segons van informar fonts dels Bombers i de la Policia Local, van tenir lloc poc abans de 2/4 de 12 del matí al passatge de Lladó de Manresa, a tocar de la carretera de Vic. El transportista va aturar el camió i va sortir a fora per descarregar material per a un taller mecànic.

El vehicle, però, es va desfrenar i va començar a baixar pel carrer. El conductor va intentar entrar a la cabina per frenar-lo, però finalment el vehicle va acabar xocant contra el portal d'una façana.

L'home va resultar ferit lleu i, després de ser atès pel SEM al lloc dels fets, va ser traslladat en ambulància a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. El vehicle, que va resultar amb nombrosos desperfectes, va ser retirat posteriorment per una grua.