Ramon Santiveri, el veí de Manresa de 76 anys que es trobava desaparegut des de les 4 de la tarda d'aquest dimarts a Sant Fruitós, ha estat localitzat sa i estalvi a l'entorn del camp de beisbol del Congost de Manresa cap a 2/4 de 9 de la nit. Segons fonts policials l'ha trobat un veïna que estava al cas de la desaparició per les xarxes socials, i tan bon punt ha reconegut a l'home hauria alertat als als Mossos. Un equip del SEM s'ha desplaçat fins al punt on s'ha trobat l'home per examinar-lo i confirmar que es troba en bon estat de salut.

L'operatiu de recerca per buscar Santiveri, que pateix d'alzheimer, ha mobilitzat durant tota la tarda efectius de les Policies Locals de Sant Fruitós i de Manresa, els Mossos d'Esquadra, els Bombers i el SEM, com també diversos veïns. L'alerta s'ha produït cap a les 4 de la tarda, quan no se sabia res de Santiveri, després que hauria anat a a casa d'uns parents a Sant Fruitós.

El centre de comandament s'ha instal·lat al pavelló de Sant Fruitós, des d'on s'ha iniciat la recerca per tot l'entorn del municipi i també cap a Manresa. Segons fonts policials, entre els llocs on se'l buscava, hi hauria l'antiga Pirelli, tenint en compte que hi havia treballat. Segons sembla, les càmeres de vigilància que hi ha instal·lades a la Rosaleda també haurien detectat la presència de Santiveri.