Josep Ullé Vilaseca, l'home de Valls de Torroella que aquest dimarts al migdia havia resultat ferit crític en un incendi d'habitatge, ha acabat perdent la vida a l'hospital de la Vall d'Hebron, segons han informat fonts municipals a aquest diari. La notícia s'ha sabut de seguida entre molts veïns del poble.

El foc s'ha declarat poc abans de les 2 del migdia en una planta baixa d'un edifici de tres pisos, situat a la carretera de Salo. Segons les mateixes fonts, ha cremat principalment un sofà del menjador i els mobles del voltant. Com a conseqüència, l'home que vivia a l'habitatge, Josep Ullé, de 74 anys ha resultat ferit crític, per cremades al 80% del cos.

Fins a l'indret s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers, que han extingit l'incendi i han ventilat l'edifici, afectat pel fum. L'home, després de ser atès al lloc dels fets, ha estat evacuat per un helicòpter del SEM a l'hospital de la Vall d'Hebron, en estat crític. Posteriorment, aquest vespre, ha acabat morint al centre hospitalari.