Un accident de trànsit a la C-25 a Santa Maria d'Oló ha tallat durant més de tres hores completament l'eix Transversal en sentit Vic. Segons han informat fonts del Servei Català de Trànsit, tres camions han xocat per encalç i un d'ells, que transportava paqueteria, ha quedat travessat al mig de la via, fet que ha obligat a tallar la calçada al punt quilomètric 160, on s'ha produït el sinistre. Segons les mateixes fonts no hi ha hagut ferits.

Els cossos d'emergències han rebut l'avís a les 7.28 hores. S'han desplaçat fins al lloc dels fets quatre unitats dels Mossos d'Esquadra, un vehicle del cos de Bombers de Manresa i personal del SEM. A les 8 del matí ja es registraven cues de més de 3 quilòmetres en direcció a la capital osonenca. Segons Trànsit, des d'1/4 de 9 s'han fet desviaments per l'interior de Santa Maria d'Oló per descongestionar la via.

Els treballs per retirar el camió que ha quedat creuat al mig de l'eix s'han allargat fins a les 11 del matí, quan s'ha reobert la via al trànsit i s'ha anat normalitzant la circulació.