Un camió ha bolcat aquest divendres al matí a l'eix transversal (C-25), a Manresa, després que el seu remolc s'hagi enlairat per causes que es desconeixen i hagi xocat contra un pont superior. El conductor ha resultat il·lès.

Els fets han tingut lloc poc abans de les 7 del matí a l'altura del punt quilomètric 135, a Manresa, entre els accessos de la ronda nord i del parc de l'Agulla, a la calçada en sentit Girona.

Per causes que es desconeixen, el remolc del camió, que anava buit de càrrega, s'ha enlairat i ha col·lidit contra el pont que passa per sobre (el de la ronda nord de Manresa).

Com a conseqüència de la topada, el vehicle s'ha desestabilitzat i ha acabat bolcant completament, tot ocupant el marge i un dels dos carrils de la calçada.

El conductor, veí de Manresa, ha resultat il·lès. Segons ha explicat a aquest diari, es dirigia a Súria i, quan ha arribat a la rotonda de la Petrocat de la C-55, s'ha trobat amb el tall de carretera dels Mossos, a causa de la sortida dels presos de Lledoners. "Llavors he agafat l'eix per anar a agafar la carretera de Santpedor. I, no sé per quin motiu, s'ha enlairat el remolc i ha xocat contra el pont", ha explicat.

Fins a l'indret s'hi han desplaçat dotacions dels Bombers, dels Mossos, de la Policia Local i del SEM, que ha donat d'alta in situ el conductor. Posteriorment, però, s'ha hagut d'asseure a terra perquè ha patit marejos.

El camió és previst que sigui remolcat durant el dia d'avui. La seva presència ocupa un dels dos carrils de la calçada en sentit Girona, per la qual cosa hi ha restriccions de trànsit.