La Policia Local de Manresa va detenir ahir a la matinada un home per haver agredit presumptament la seva parella sentimental, localitzada al carrer amb esgarrapades i cops. Durant la detenció, un agent va resultar lesionat.

Els fets, segons va informar el cos policial, van tenir lloc a 2/4 de 2 de la matinada, quan la sala del 092 va rebre l'alerta que, en un domicili del nucli històric, hi havia una baralla. Els agents, un cop al pis, van trobar signes de violència i van localitzar un home amb restes de sang, que presentava un estat important de nerviosisme. Segons va explicar, acabava de tenir una discussió amb la seva parella i la dona havia marxat de casa.

Paral·lelament, la dona va ser localitzada per una patrulla dels Mossos al carrer, amb esgarrapades i amb cops als braços i a l'abdomen. Segons va dir, acabava de ser agredida per la parella i havia marxat de casa. La Policia Local va procedir a detenir l'home i, segons les mateixes fonts, es va mostrar agressiu i va escometre contra els agents, tot lesionant-ne un. Va ser detingut per violència masclista i per atemptat a l'autoritat.