La Policia Local de Manresa ha detingut aquest dilluns a la matinada un home per haver agredit presumptament la seva parella sentimental, que ha estat localitzada al carrer amb esgarrapades i cops. Durant la detenció, un agent ha resultat lesionat.

Els fets, segons ha informat el cos policial, han tingut lloc cap a 2/4 de 2 de la matinada, quan la sala del 092 ha rebut una comunicació informant que en un domicili del Nucli Històric s'estava produint una baralla.

Els agents, un cop a l'habitatge, han trobat signes de violència i un home amb restes de sang, el qual presentava un estat important de nerviosisme. L'home, segons les mateixes fonts, ha explicat que acabava de tenir una discussió amb la seva parella i que la dona havia marxat de casa.

Paral·lelament, la sala del 092 ha tingut coneixement que una patrulla dels Mossos d'Esquadra havia trobat una dona caminant pel carrer, amb esgarrapades i cops als braços i a l'abdomen. La dona els va manifestar que acabava de ser agredida per la seva parella i que per aquest motiu havia marxat de casa.

Fetes comprovacions amb els Mossos, s'ha determinat que la dona en qüestió era la parella del home abans mencionat, motiu pel qual els agents li han comunicat que haurien de procedir a detenir-lo.

En aquest moment, segons les mateixes fonts, l'home s'ha posat agressiu i ha escomès contra els agents. Com a conseqüència, un dels policies ha resultat lesionat amb una fissura a les costelles. Per aquest motiu, a més del delicte de violència sobre la dona, se li ha imputat un altre d'atemptat a agents de l'autoritat.