Una dona de 88 anys veïna de Santpedor, Adriana Travé Giralt, va morir aquest diumenge a la nit a causa d'un accident de trànsit que hi va haver a Súria, al Fusteret. La víctima va ser traslladada en ambulància a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa en estat crític i va morir poc després d'arribar al centre hospitalari. El seu funeral serà dimecres, a les 11 del matí, a l'església de Santpedor.

Cinc persones més van resultar ferides en l'accident, una de les quals de gravetat, que també va ser traslladada a l'hospital manresà. Els altres quatre ferits van ser portats a l'Hospital Mútua de Terrassa, dos d'ells amb ferides lleus i dos de caràcter menys greu, segons fonts del SEM.

L'accident, segons fonts municipals, va tenir lloc poc abans de les 8 del vespre al punt quilomètric 13,3 de la carretera d'accés a Súria (la C-1410z), a l'altura de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat, a prop del Fusteret.

Per causes que es desconeixen, van col·lidir un Citroën C4 que anava en sentit Súria i un Peugeot 207 que circulava en diercció Manresa. Com a conseqüència, els quatre ocupants d'un vehicle i els dos ocupants de l'altre cotxe van resultar amb ferides de diversa consideració.

La víctima més greu, la santpedorenca de 88 anys, va acabar morint poc després a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Inicialment, aquest dilluns al matí, fonts municipals havien informat erròniament que era veïna de Sant Joan de Vilatorrada. En realitat, era veïna de Santpedor, població on serà acomiadada aquest dimecres.

Sis unitats del SEM es van desplaçar fins al lloc dels fets. També es van activar tres unitats dels Bombers de la Generalitat, tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i diversos efectius la Policia Local de Súria, que s'ha fet càrrec de la investigació.

Dues grues es van desplaçar a l'indret per retirar els cotxes sinistrats. La carretera va estar tallada durant gairebé dues hores, i es va poder reobrir cap a les 10 de la nit.