El Jutjat d'Instrucció 2 de la Seu d'Urgell ha deixat en llibertat amb càrrecs el segon detingut per l'agressió sexual múltiple que va tenir lloc el 24 de desembre a la capital de l'Alt Urgell. El jove havia ingressat a presó per aquests fets el 9 de gener passat. Tres setmanes després, però, el jutge ha permès a l'acusat poder eludir la presó amb una fiança de 3.000 euros, segons va informar ahir el TSJC. Un cop dipositada la fiança, dijous passat, va quedar en llibertat provisional, en espera del judici.

La víctima va denunciar el 28 de desembre als Mossos l'agressió sexual múltiple en la qual haurien participat sis joves, en un local d'oci de la ciutat. Els acusats haurien comès tocaments a la noia al lavabo. Arran de la denúncia, la policia va detenir aquell mateix dia un noi de 19 anys, de nacionalitat andorrana i veí de la Seu d'Urgell. El jove va quedar en llibertat amb càrrecs després que la víctima reconegués que el noi no va participar en els tocaments, tot i que era al lavabo de dones.

Posteriorment, els Mossos van detenir un segon implicat en els fets, el qual va ingressar a presó el 9 de gener passat. El dia 30 passat, segons el TSJC, el jutjat va acordar, amb l'informe favorable del fiscal, la presó provisional eludible amb una fiança de 3.000 euros, que es va fer efectiva l'endemà.