Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 87 anys i el seu net, de 30 anys, per traficar amb drogues com haixix, marihuana i cocaïna a Martorell.

La investigació, segons va detallar ahir la policia catalana, va començar a mitjan gener, quan els agents van rebre l'avís que s'havien trobat 33 bossetes de marihuana amagades dins d'una motxilla a la zona de taquilles d'un edifici de Martorell.

Després d'identificar el presumpte autor, un home de 30 anys, a final de mes els Mossos el van detenir i, durant l'escorcoll, li van interceptar, a l'interior d'una bandolera, onze embolcalls de cocaïna, vuit peces d'haixix, disset bossetes de marihuana i bitllets fraccionats.

Hores més tard, quan alguns agents es van desplaçar fins al domicili de l'arrestat, van observar que sortia de l'immoble l'avi del detingut amb una bossa amb diversos objectes a dins.

Els agents van detenir l'avi i van comprovar que l'home, de 87 anys, portava una caixa amb dues peces de 100 grams de cocaïna a l'interior.

Posteriorment, el jutjat de guàrdia va autoritzar una entrada judicial al domicili del jove detingut, on els investigadors van intervenir una peça d'haixix d'uns 40 grams, una bàscula de precisió, bossetes i retallades de plàstic utilitzats per preparar les dosis de substàncies estupefaents.

L'ancià, segons han informat les mateixes fonts policials, va quedar en llibertat provisional després de declarar en seu policial i està en espera que el citi el jutge. Pel que fa al seu net, va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.