L'incendi d'uns contenidors al carrer Bernat Oller de Manresa, diumenge a la matinada, va afectar també un vehicle estacionat i les finestres i el cablejat d'un edifici, segons fonts dels Bombers. El foc, presumptament provocat, va afectar gairebé tots els contenidors del carrer (els de plàstic, de paper, de rebuig i d'orgànica). Una dotació dels Bombers va treballar una hora per apagar el foc.

La mateixa matinada, el cos d'emergències va rebre dos avisos més per focs de contenidors, un al carrer Ausiàs March de Manresa i l'altre al carrer Circumval·lació. La nit anterior, a més, s'havien incendiat tres contenidors més, en tres carrers del barri de la Carretera de Santpedor de Manresa.

Darrerament, ja hi ha hagut diversos episodis de focs en contenidors a Manresa, tots ells presumptament provocats. A principi de gener, la Policia Local va informar que estava investigant l'autoria dels fets. Contactats ahir per aquest diari, responsables del cos van confirmar que s'han fet algunes identificacions però «encara no hi ha proves per poder demostrar l'autoria dels incendis».