La circulació de vehicles a la C-55 s'ha vist afectada aquest divendres al matí, de nou, per un accident que hi ha hagut a Sant Vicenç de Castellet, amb quatre vehicles implicats. Els fets han tingut lloc al quilòmetre 21 a les 8.05 hores i han provocat retencions importants a la via, en tots dos sentits de la marxa, fins a 2/4 de 10 del matí, quan s'ha normalitzat la circulació. No hi ha hagut ferits.

No s'han aixecat les barreres de l'autopista C-16 (ahir al matí tampoc es va obrir el peatge), i els vehicles que circulaven per la C-55 esquivaven l'accident passant pel voral, tal com ha confirmat Trànsit. Les primeres informacions indiquen que no hi ha ferits greus a causa de la topada.

Ahir al matí un altre accident, en aquest cas a Monistrol de Montserrat, també va col·lapsar la C-55 durant més de dues hores. Malgrat les cues, que van arribar a superar els 9 quilòmetres, no es van aixecar les barreres de l'autopista C-16

A banda, segons ha informat el Servei Català de Trànsit, s'han registrat complicacions en un tram de fins a 12 quilòmetres també a la C-55 entre Castellgalí i Sant Joan de Vilatorrada per boira molt densa.